Oldtimer stralen

Uw geliefde oldtimer verzorgen wij met grote zorg, ook kunnen wij u goed adviseren; hoe succesvol te restaureren

Bij het stralen van oldtimers denken de meeste mensen vooral aan auto's, maar Straal totaal is niet alleen gespecialiseerd in vrachtwagen of auto oldtimers maar ook fietsen, bromfietsen en motorfietsen en zelfs oldtimer vliegtuigen worden bij ons gestraald.

De te volgen behandeling bepalen wij samen met de klant om zo een zo'n goed mogelijk behandelplan op te stellen wat weer past bij de verdere restauratie.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw carrosserie eerst voor te stralen. Wij stalen uw oldtimer dan in grote lijnen waardoor het duidelijk zichtbaar wordt waar er eventueel nog gelast of gerepareerd moet worden. Het grote voordeel van deze voor straalbehandeling is dat er bij het las proces na het stralen geen verf verbrand en hierdoor minder schadelijke rookontwikkeling ontstaat. Wat ook erg belangrijk is omdat je op schoongestraalde materiaal last men geen verontreiniging in de las brand waardoor men geen roestvorming door verontreinigde lassen krijgt.

Na deze voor behandeling en las en uitdeukwerkzaamheden stralen wij de oldtimer na tot in de perfectie en kunt u kiezen of u de auto blank meeneemt of door ons laat verder behandelen met een in overleg geschikte primer. Ook kunt u denken aan schooperen en primeren om zo een zeer duurzaam eind resultaat te verkrijgen.

Na het stralen van een chassis , subframe, ophangingen, velgen, brom, motor ( fiets) verzorgen wij ook graag voor u het afspuiten en poedercoaten.