Gritstralen

Straalwerk voeren wij uit voor industrie van eenmanszaak tot multinational, van deurklink tot boortoren.

Gritstralen is een handeling waarbij met behulp van een compressor en perslucht gritkorrels tegen voorwerpen worden geblazen dit is een bijzonder goede manier om roest en lak en walshuid te verwijderen tot diep in de porien.

Doormiddel van gritstralen ( zandstralen )is het mogelijk om allerlei objecten/ voorwerpen te reinigen u kunt dan denken aan machine onderdelen groot en klein, diverse auto onderdelen tot aan hele body's toe.

Maar ook de particulier word bij ons met open armen ontvangen. Straal totaal straalt regelmatig body's / carrosserieŽn en onderdelen voor diverse autorestauraties ook kunnen wij voor u de gestraalde auto in een beschermende coating spuiten meestal zal dit een epoxy primer zijn. Brom en motor (fietsen) vinden ook veelvuldig hun weg naar onze straalcabines. Deze kunt u na onze straal behandeling eventueel door ons laten poedercoaten of natlakken in een door u gekozen kleur.

Het is ook mogelijk om uw producten bij ons te laten schooperen.

Straal totaal heeft ook de beschikking over een pyolise oven waar ook complete oldtimers in ontlakt kunnen worden. Wij werken met verschillende soorten straalgrit de grofte en het soort straalgrit is afhankelijk van het stralen object, zo zullen wij voor dun plaatwerk met een fijner straalgrit en een lagere persluchtdruk werken dan voor een object van dik giet ijzer. Door deze manier ontstaat er door het gritstralen een schone ondergrond en dus een prima basis voor een eventuele vervolgbehandeling.

Straal totaal is een veelzijdig specialistisch (fijn)straalbedrijf op het gebied van stralen met glasparels, kunststof, corund en rvs.

In ons bedrijf hebben wij 6 verschillende straalcabines die ieder hun eigen straalmiddelen hebben, dit kan verschillen in grofte van straalgrit of glasparels. Wij kunnen in samenspraak met u voor al uw werkzaamheden op straal en schoopeer gebied een passende oplossing vinden.

Belt of mailt u ons gerust bij vragen over de diverse handelingen of maak een afspraak om onze processen te bekijken.