Meubels stralen

Maak uw oude meubels geheel nieuw, door hout heel fijn te stralen krijgt u een prachtig resultaat!

Wilt u niet uw huidige meubels kwijt of vervangen door nieuw maar wilt u eens veranderen van interieur en kleur dan bied straal totaal u hier de kans om uw meubel opnieuw te doen stralen.

De houten meubelen worden met een granulaat aangestraald zodat het word ontdaan van de huidige kleur en weer klaar is om te bewerken met een nieuwe kleur, lak ,was, olie of beits maar net wat u in gedachten heeft. Dit dient u later zelf aan (te laten) brengen.

meubels stralen voorbeeld Teakhouten (tuin) meubelen worden ook bij ons gestraald met een zeer fijn straalmiddel waarmee wij onder andere de groene aanslag en verkleuringen verwijderen zonder dat wij het hout hiermee teveel aantasten.

Ook krijgen wij vaak klanten die in alle uithoeken van europa op zoek zijn naar bijzondere meubelen, deze worden dan bij ons weer voorbereid voor een geheel eigentijdse tweede leven. Wij bieden natuurlijk ook onze diensten aan voor allerhande stalen of aluminium meubelen, en zelfs kunststof meubelen stralen behoord tot de mogelijkheid.

Kortom er zijn vele mogelijkheden bij Straal-Totaal Soest om uw tuinmeubelen weer op te frissen of te voorzien van een gehele nieuwe look.

Belt of mailt u ons gerust bij vragen over de diverse handelingen of maak een afspraak om onze processen te bekijken.